Vi har vundet konkurrencen om bæredygtige boliger i Nordhavnen

Nyhed
27. november 2017

Blåt og grønt på kanten

I dag blev det offentliggjort, at WERK har vundet konkurrencen om en ny bygning på kanten af Kronløbsbassinet i Nordhavnen med boliger og udadvendte funktioner i stueetagen ud mod havnebassinet.

Bygherre er Walls A/S og Nordkranen A/S, der begge sad i dommerkommiteen sammen med repræsentanter fra By & Havn samt Københavns Kommune. Byggeriet er i alt på omkring 12.000 m2.

De øvrige konkurrencedeltagere var Praksis, Rubow, Vilhelm Lauritzen og AART.
Du kan læse meget mere om det visionære byggeprojekt her.

“WERK's forslag er det, der bedst løser lokalplanens intentioner og på en meget overbevisende måde skaber en sammenhæng mellem området og bygningens funktioner”


Udtalelse fra dommerkomitéen

Werk nyhedsbrev