Jobannonce: WERK søger en erfaren og struktureret forretningsudvikler med ansvar for bl.a. prækvalifikationer, tilbudsgivning, PR og markedskommunikation.

Job
31. januar 2022

Strategisk forretningsudvikling

Du er typen, der får tingene til at ske. Du er udadvendt, initiativrig, opsøgende, forretningsorienteret og strategisk tænkende. Med dit ambitiøse konkurrencegen trives du med udfordringer og høje forventninger. Du kender den gyldne vinderformel for struktur og indhold i arkitektbranchens bedste prækvalifikationer, visionsopgaver, konkurrenceprojekter og fondsansøgninger. Med overblik og detaljesans organiserer, skriver og layouter du tegnestuens store rådgivningstilbud med vinklede konceptbeskrivelser, referencer, CVer mm. Erfaring med InDesign og Office er derfor en fordel.

Velskrivende med kommerciel forståelse

Du formidler i et letflydende og præcist sprog – mundtligt og skriftligt. Dine skriveevner gør dig ansvarlig for WERK´s PR og markedskommunikation. Derfor har du dokumenteret erfaring med strategisk PR og pressekontakt. Og du ser og udnytter naturligt mulighederne i de sociale mediekanaler. For det bliver dit ansvar at få WERK eksponeret overfor alle relevante stake holdere. Det kan også foregå via vores nyhedsbreve, web sitet eller vores udstillinger, så også på disse platforme er du skarp.

Interesse for byudvikling og arkitektur

Vi går ikke op i specifikke titler. Men jobbet kræver, at du har interesse for arkitektur. Måske er du den velskrivende arkitekt, der har haft en lignende stilling på en anden tegnestue. Eller den erfarne kommunikationsrådgiver med interesse for arkitektur og byudvikling – eventuelt fra bygge- eller rådgiverbranchen. WERK arbejder ikke kun med udviklingen af bygninger, men hele skalaen fra byplanlægning til byrum. Hver gang vi udvikler ideer, er det målet at skabe smukke og bæredygtige byer, byrum og bygninger til glæde for vores bygherrer og ikke mindst vores slutbrugere. Det giver mening for os. Og det skal det også gøre for dig. Ellers er du ikke den rette til jobbet.

Bliv en del af en levende tegnestue

Lyder det interessant for dig? Så søg stillingen hurtigst muligt, da vi gerne vil i gang med det samme. Send ansøgning og CV allerede i dag til: job@werkarkitekter.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til partner Signe Hertzum på tlf. 33 30 07 62. Samtaler afholdes løbende. Ansøgningsfristen løber til og med den 21 februar.

Om os

WERK er et fremsynet arkitektkontor, der udvikler smukke og bæredygtige byer. Vi er 35 ambitiøse og inspirerende kollegaer, der udvikler unikke ideer inden for byggeri, byrum og byplanlægning både i Danmark og i udlandet. Vi omsætter komplekse problemstillinger til enkle løsninger med fokus på fællesskab og stærk identitet. Vi arbejder for det private, det offentlige og pensionsselskaber med udgangspunkt i vores tegnestue i København

 

Werk nyhedsbrev