Maritimt Center kåret til Årets Byggeri

Nyhed
18. december 2023

En perfekt balance mellem funktionalitet og fællesskab er årsagen til, at Maritimt Center vinder prisen ”Årets Byggeri” i Danmark 2023.

I sidste uge kunne vi med stor glæde tage imod endnu en pris for Maritimt Center, da dommerkomitéen fra Årets Byggeri slog vejen forbi Esbjerg for at overrække os prisen ”Årets Byggeri” i 2023.

 

Det er især det store fokus på fællesskab, som har været årsagen til, at Maritimt Center er blevet udvalgt som årets vinder. I dommerbetænkningen lyder det bl.a.:

 

”Maritimt Center har skabt en imponerende destination, der fremmer fællesskab og samvær inden for det maritime liv. Det giver plads til vandsportsklubber, træningsfaciliteter og sociale aktiviteter, hvilket styrker det maritime foreningsliv og samler mennesker omkring deres fælles passion. Maritimt Center er ikke kun smukt, men også praktisk og robust. Det er designet til at modstå barske vejrforhold og kan imødekomme højvande.” 

 

Fra hele teamet bag Maritimt Center skal lyde en stor tak for den flotte pris, der vidner om, at det med Maritimt Center er lykkes at skabe et flagskib for maritime fællesskaber og et nyt arkitektonisk vartegn på den danske vestkyst.

 

Læs mere om Maritimt Center.

Werk nyhedsbrev