Fire flotte arkitekturpriser til WERK

Nyhed
14. december 2023

Det er en vidunderlig prisregn, der den seneste tid er dalet ned over WERK og vores projekter. Vi er meget taknemmelige og stolte over de flotte anerkendelser, der vidner om, at vi er lykkes med vores projekter – til inspiration for resten af verden.

Olympisk vinder

Først blev vi med Maritimt Center hyldet i Køln med den internationale IOC IPC IAKS Architecture Prize, der uddeleles af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), Den Internationale Paralympiske Komité (IPC) og International Association for Sports and Leisure Facilities (IAKS). Maritimt Center blev kåret som vinder i kategorien “Specialiserede faciliteter til sport, fritid og rekreation.”

 

Danish Wood Award 2023

Dernæst blev vi med Maritimt Center udpeget som vinder ved Danish Wood Award, der uddeles hvert andet år i et samarbejde mellem Træinformation, Danske Byggecentre og Træsektionen i DI Byggeri. Prisen gives for banebrydende arkitektur og brugen af træ i konstruktionen.

 

Årets bygning ved Building Awards 2023

Dernæst blev Maritimt Center kåret som Årets Bygning ved dette års Building Awards, hvor juryen bl.a. hyldede Maritimt Center for at sætte nye standarder og fællesskabet i fokus. Med sine runde former, træfacader og ikoniske placering markerer bygningen sig, ifølge juryen, som noget helt særligt i landskabet.

 

Blandet By Prisen 2023

Sidst men ikke mindst løb vores masterplan-projekt Grønttorvet med sejren ved dette års Blandet By Prisen. I dag summer den nye grønne bydel af liv året rundt. Her blomstrer naboskaberne i skøn forening med æbletræer, stauder og væksthusenes hjemmedyrkede grøntsager – altid i trit med årets gang.

 

Vi er meget taknemmelige for de flotte priser og roser, der vidner om, at vores fælles visioner og mangeårige fokuserede arbejde har båret frugt.

 

 

 

 

 

Foto: Lars Just

Werk nyhedsbrev