Kontorfællesskab på Hellebæk Klædefabrik

Grobund for øget arbejdsglæde, mere livskvalitet og nye fællesskaber

Et fleksibelt mødested og kontorfællesskab

Hellebæk Klædefabrik er et fleksibelt mødested, der kombinerer kontorpladser, fælleskøkken, møderum og en uformel lounge, som serverer god kaffe. Lokalerne er indrettet, så de lever op til alle de arbejdssituationer, som en moderne kontorarbejdsplads kræver. Alle lokaler er fleksible og kan tilpasses større eller mindre lejemål.

Rolige rammer

Stillezoner med komfortable møbler, fleksible plug’n’play kontorpladser med god belysning og et gennemgående nordisk udtryk sætter en behagelig og rolig ramme omkring den varierende arbejdsdag.

 

”Alle kontorer har højt til loftet og er indrettet med masser af dagslys og respekt for den eksisterende arkitektur og industrielle atmosfære.”

Thomas Kock, kreativ direktør hos WERK

Naturen inde og ude

Alle detaljevalg i indretningen er sunde og naturlige for at sikre det bedste indeklima på kontoret. På samme måde byder omgivelserne udenfor på natur. Hellebæk Klædefabrik ligger lige ud til havet med skoven i baghaven. Med en arbejdsplads på klædefabrikken bliver det omkringliggende landskab derfor en naturlig del af arbejdsdagen. Hvorfor ikke tage en hurtig tur i havet i frokostpausen? Rykke eftermiddagsmødet udenfor i landskabet eller arrangere fredagsbaren i det grønne forsamlingshus?

Rum til at trække vejret

Naturligt dagslys bader hver dag de store åbne kontorrum og giver fornemmelsen af at kunne trække vejret lidt friere. Det skyldes ikke kun den lyse og industrielle indretning, men også materialevalget, hvor alle løsninger er sunde og naturlige. Det naturlige dagslys kombineres med punktbelysning ved arbejdsbordene for at skabe de bedste forudsætninger for at arbejde koncentreret og effektivt.

En ny og bæredygtig måde at arbejde på

De mange faciliteter og den fleksible indretning af co-work-konceptet på Hellebæk Klædefabrik skaber ideelle forhold for det fællesskab og netværk, som er afgørende for et godt arbejdsliv. Hellebæk Klædefabrik tilbyder således en helt ny og mere bæredygtig måde at arbejde på. I tæt forbindelse med havet og skoven og fællesskabet.

Werk nyhedsbrev