Gode historier skal fortælles

Nyhed
3. juni 2022

Levende byer fortjener levende kommunikation. Vi har derfor ansat Anne Mette Scharling, der får ansvaret for at løfte PR, styrke vores kommunikation og dermed udvikle vores forretning.

I WERK er vi ikke alene interesserede i levende byer og smukke bygningsværker, det er også vores mål, at vores projekter gør en positiv forskel i vores byer.

”Med ansættelsen af Anne Mette glæder vi os til at komme endnu mere ud over rampen med at fortælle omverden om alle de fantastiske projekter og samarbejder, som vi i al beskedenhed går og er stolte over,” siger kreativ direktør, Thomas Kock.

Anne Mette kommer fra en stilling som rådgiver i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese og har solid erfaring med strategi, planlægning og eksekvering af PR- og kommunikationsaktiviteter:

”Det er i den grad på tide, at WERK kommer i gang med at fortælle verden om de mange fine arkitektoniske værker, som de har bag sig, og som er i støbeskeen. De har været gode til at holde historierne tæt til kroppen. Det skal vi have lavet om på, og det arbejde glæder jeg mig til at tage fat på, ligesom jeg glæder mig til – i samarbejde med dygtige kolleger og samarbejdspartnere – at løfte kommunikationen og forretningen i tråd med visionerne,” siger Anne Mette Scharling.

Hos WERK får Anne Mette ansvaret for prækvalifikationer, PR og markedskommunikation.

Werk nyhedsbrev