Fremtidens byggefællesskaber i Hamborg er på tegnebrættet

Nyhed
3. juni 2022

Hamborgs Internationale Byggeudstilling (IBA), der har ansvaret for at vælge, hvem der skal tegne fremtidens byggefællesskaber i Wilhelmsburg i Hamborg, har netop inviteret WERK til at deltage i konkurrencen om at komme med på en rammeaftale.

Byggefællesskaber er stadig et relativt nyt fænomen i Danmark, mens boligformen er mere almindelig i Tyskland. I Hamborg vælger mange familier at gå sammen i byggefællesskaber for at kunne bygge og bo sammen. På den måde får de realiseret deres boligdrømme – med sig selv som byggeherre – og i dialog med professionelle.

WERK er netop blevet udvalgt til at tegne en vision for fremtidens byggefællesskaber i Hamborg. Det betyder, at vi deltager i konkurrencen om at blive én af de i alt 20 arkitektkontorer, der kommer med på en rammeaftale for de 30 byggefællesskaber, som i den kommende tid skal bygge hver deres respektive, fælles hjem i Hamborg.

WERK har allerede god erfaring med at samarbejde med byggefællesskaber. Vi er lige nu i fuld gang med at bygge bolig- og erhvervskonceptet ’Creative Blocks’, som står færdigt i HafenCity i Hamburg i løbet af sommeren 2022.

Werk nyhedsbrev