The Market

Et bæredygtigt kontorhus med højt til loftet

Bygherre
NREP Danmark
Opgavetype
Fleksibelt kontorhus med fællesfaciliteter samt kulturfaciliteter
Areal
9295 m² (BBR inkl. Kælder) 8500 m² BR
Visualiseringer
BRICK
Ingeniør
ABC
Antal arbejdspladser
652 stk.
DGNB
Guld

Atrium med smukt lysindfald året rundt

På det gamle Grønttorv i Valby er gravemaskinerne i fuld gang, og snart vil det nye DGNB-guld-certificerede kontorhus være en realitet. The Market bliver et inspirerende woods-kontorhus med lyse, indbydende fællesfaciliteter, mange forskellige mødemuligheder og et imponerende atrium.

Tagterrassen byder på en fantastisk udsigt over byen

På tagterrassen øverst oppe har vi indrettet et hyggeligt lounge- og spiseområde. Her kan frokosten nydes om sommeren – med himlen som loft og byens bedste udsigt.

Fælles café og eatery

I stueetage etableres fælles eatery og café. Her er sund og veltillavet frokost hver dag, mødelokaler, loungeområde og en bemandet reception.

The Market er DGNB-certificeret

The Market bliver et DGNB-guld-certificeret woods-kontorhus med unikke lokaler for både små og store virksomheder. Desuden med plug’n’play kontorer, som gør det muligt at være klar til at arbejde fra dag ét.

Fra grønttorv til grønt kontorhus

Området ved det gamle Grønttorv har siden 1958 været handelssted for frugt-, grønt- og blomsterhandel. Nu bliver bydelen forvandlet til et grønt og levende nærmiljø. Foruden kontorbygningen står WERK også bag helhedsplanen for området samt landskabet.

Werk nyhedsbrev