Byggestart på børneHAVEN i Hamburg

Nyhed
16. august 2022

Gravemaskinerne er i fuld gang i Hamborgs Hafencity, og i 2024 står børneHAVEN klar. En dynamisk, moderne og integreret institution med et roligt ydre og et levende indre.

Som navnet antyder, spiller de grønne omgivelser en central rolle i børneHAVEN, hvor byggeriet nu er godt i gang. I 2024 vil den nye institution være færdigbygget – smukt integreret i byen og de grønne omgivelser. Det nuværende parkrum kommer til at fortsætte helt op gennem bygningen, og på alle bygningens syv etager bliver der mulighed for at kunne lege udenfor i de grønne og legende uderum. Alle facader bliver grønne med forskellig beplantning.

De indendørs faciliteter kommer også til at appellere til leg og variation. I selve “stammen” på bygningen er der forskellige stillerum og aktivitetsrum – lidt ligesom huler i et træ. I etagen ud mod havnepromenaden etableres også en swimmingpool, som børneHAVEN deler med naboskolen.

Kronen på værket ligger øverst oppe og er det fælles spisehus for alle institutionens børn og voksne. Herfra er en skøn udsigt over den omkringliggende storby.

børneHAVEN er en integreret vuggestue og børnehave for op til 250 børn. Husets to øverste etager indeholder pædagogskole samt SterniPark (Bygherrens) nye kontor og mødelokaler.

Læs mere om projektet her

Werk nyhedsbrev