WERK tildelt rammeaftale for byggefællesskaber i Hamburg

Nyhed
16. august 2022

WERK er netop kommet med på rammeaftalen, som skal sikre høj arkitektonisk kvalitet i planlægningen og realiseringen af fremtidens byggefællesskaber i Hamborg.

I Hamborg vælger mange familier i dag at gå sammen i byggefællesskaber for at kunne bygge og bo sammen. Derfor har Hamborgs Internationale Byggeudstilling (IBA) efter en intens konkurrence nu udpeget en række arkitektkontorer, som fremover får muligheden for at tegne de 30 byggefællesskaber, der i den kommende tid skal bygges i det nye udviklingsområde, Wilhelmsburg, i Hamborg.

”Vi er glade for at være kommet et vigtigt skridt nærmere muligheden for at tegne nogle flere af fremtidens byggefællesskaber i Hamborg. Vi glæder os og håber, at rammeaftalen kommer til at byde på nogle fantastiske boliger, fællesskaber og ikke mindst gode samarbejder,” siger kreativ direktør hos WERK, Thomas Kock.

WERK har allerede god erfaring med at samarbejde med byggefællesskaber. I løbet af sensommeren står bolig- og erhvervskonceptet ’Creative Blocks’ færdigt i HafenCity i Hamburg. Creative Blocks er netop et eksempel på et byggefællesskab, hvor familier bor og arbejder under samme tag.

Se mere fra WERK’s tyske IBA-præsentation her

Werk nyhedsbrev