Nyt seniorbofællesskab i fuld fart

Nyhed
17. november 2022

I Høje Taastrup er byggeriet af vores nye seniorbofællesskab i fuld gang. Byggeriet kommer til at huse 113 attraktive ældreboliger og fællesfaciliteter i form af bibliotek/fællesrum og grønne gårdrum. Visionen er at styrke de gode relationer og mindske ensomhed blandt ældre.

Risikoen for ensomhed stiger i takt med, at alderen stiger, og nye tal fra Ældresagen viser, at 100.000 ældre på over 65 år i dag føler sig ensomme i Danmark. Vores nye seniorbofællesskab i Høje Taastrup skal bidrage til fællesskabet og de stærke relationer. Formålet er at mindske ensomheden øge livskvaliteten blandt husets ældre beboere.

Dele-terrasser, drivhus og grønne glæder
Seniorbofællesskabet er tegnet, så det arkitektonisk understøtter ’de gode fællesskaber’ på flere plan. På hver etage har vi tegnet en dele-terrasse, hvor beboerne kan mødes og drikke kaffe. I stueetagen er der gæsteværelser, som giver mulighed for at have familie og venner overnattende, ligesom der er flere fælleslokaler i huset, som giver anledning til alt fra fødselsdagsfester til bingo-banko-aftener.

Gårdrummet byder på mulighed for ophold og legeplads til børnebørnene, og øverst oppe på husets tagterrasse etableres et drivhus, hvor alle med grønne fingre kan dyrke deres passion for planter. Tagterrassen indbyder til hyggeligt samvær med god udsigt over den nye grønne bypark, som året rundt også er nemt tilgængelig og tilfører livsglæde for beboerne i seniorbofællesskabet.

Projektet er udviklet sammen med SVANEN Gruppen og står klar til indflytning ultimo 2023.

Werk nyhedsbrev