Grøn forvandling gør Fantoft attraktiv som aldrig før

Nyhed
17. november 2022

På Bergens største studiecampus har vi forvandlet en grå og kedelig parkeringsplads til en frodig, grøn og blomstrende park - 100% indrettet på de studerendes præmisser. Dette har resulteret i, at der for første gang nogensinde er i kommet lange ventelister til den attraktive studentercampus.

Siden transformationen på Fantoft – fra grå parkeringsplads til grøn og frodig park – er der for første gang nogensinde kommet venteliste til studenterbyen. Både internationale og norske studerende er vilde efter at komme til at bo i det smukke campusområde, der i dag skaber en sund, tryg, bæredygtig og inspirerende, grøn ramme omkring de studerendes dagligdag.

”Det er en fornøjelse at se, hvordan den nye park i dag er med til at øge trivslen og livskvaliteten blandt de studerende. Hver eneste dag nyder de studerende hinandens selskab i de skønne uderum, der indbyder til både afslapning og ophold, fælles hygge og sportsaktiviteter,” siger Stein Ove Halhjem, Boligdirektør i Studentsamskipnaden på Vestlandet.

Den nye Fantoft campuspark i Bergen er ca. 12.000 m2, og området huser ca. 2.000 studerende fra hele verden.

Læs mere om projektet her

Werk nyhedsbrev