WERK vinder prestigefuld konkurrence om almene boliger i Hamborg

Nyhed
17. november 2022

WERK har vundet konkurrencen om at udvikle fremtidens boligområde ”Det Grønne Hjerte” Marie-Bautz-Weg i Hamborg-Wandsbek. Projektet indebærer over 430 leje- og almene boliger, en børnehave og et familiecenter i det nye kvarter.

Alle fortjener at bo sundt og godt i byen. Vores Grønne Hjerte byder på et biodiverst og attraktivt alment boligområde, som byder på nogle fantastiske boliger og fællesarealer, der kan danne grobund for en tryg hverdag med gode naboer. Nu er vores konkurrenceforslag blevet udpeget som vinder, og vi skal nu i gang med at realisere det store byudviklingsprojekt:

”Det særlige ved Det Grønne Hjerte er netop de enestående boligforhold: Boliger med privat have eller altan og økonomisk tilgængelige penthouses. Kombinationen af leje- og almene boliger med aktive stueetager og børnehaven giver et mangfoldigt og levende kvarter, hvor livet og fællesskabet kan blomstre i trygge rammer, på tværs af forskelligheder,” siger kreativ direktør hos WERK arkitekter, Thomas Kock

WERK har i forvejen flere igangværende projekter i den tyske havneby. Netop nu er beboerne ved at flytte ind i vores nye bolig- og erhvervskoncept ’Creative Blocks’ i Hamborg, og den nye børneinstitution ’børneHAVEN’ står færdigbygget i løbet af 2023.

Planungsgeselschaft Holzbau mbh (PGH) er bygherre på projektet.
Rendering af Kvant-1

Se projektet her

Werk nyhedsbrev