WERK udstiller i Berlin

Nyhed
23. februar 2024

Fra d. 5. april 2024 åbner vi udstillingen ”Tales of the City” på Aedes Architecture Forum i Berlin. I udstillingen sætter vi sammen med forfatter og samfundsdebattør Knud Romer helt nye dimensioner på 14 arkitektoniske værker.

Oprindeligt er udstillingen ”Tales of the City” udviklet til Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor den blev vist i 2023. Nu rykker vi udstillingen videre til Berlin, hvor alle er velkomne til at komme og opleve den på Aedes Architecture Forum fra d. 5. april 2024.

 

I udstillingen får de besøgende en anderledes, underholdende og tankevækkende introduktion til 14 arkitektoniske værker, der alle er tegnet WERK.

 

I udstillingen har vi lagt vores arkitektur i hænderne på forfatter og samfundsdebattør Knud Romer, der sætter værkerne ind i en større sammenhæng og bl.a. spørger os, hvorfor vi ikke vender bøtten på hovedet og indretter os, som vi egentlig gerne vil leve vores liv.

 

”Hvert projekt i udstillingen akkompagneres af Knud Romers personlige livsfortællinger og holdninger, som på poetisk og forskellig vis tilfører arkitekturen nye dimensioner, som med garanti sætter tankerne i gang hos de besøgende. Vores ønske er at skabe en arkitekturoplevelse med masser af holdninger og liv i. Vi håber, at de besøgende får øjnene op for, hvordan arkitektur og fællesskaber kan være med til løse aktuelle samfundsudfordringer,”
 

fortæller Thomas Kock, stifter og kreativ direktør i WERK.

 

Se mere om udstillingen på www.aedes-arc.de

 

Udstillingen åbner d. 5. april 2024 på Aedes Architecture Forum i Berlin og løber frem til d. 23/5.

 

Werk nyhedsbrev